نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

۱۴ کشته به دلیل تصادف خونین در محور نیکشهر به چابهار+ جزییات

رئیس پلیس راه جنوب استان سیستان و بلوچستان از برخورد دو دستگاه سواری پژو ۴۰۵ با یکدیگر در محور «نیکشهر به چابهار» با ۱۴ کشته خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۴ - ۱۰ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 01
کد خبر: ۱۴۰۶۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصطفی کول زاده رئیس پلیس راه جنوب استان سیستان و بلوچستان امروز در تشریح جزئیات این حادثه دلخراش اظهار داشت: شب گذشته حوالی ساعت ۲۳:۲۰ در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر برخورد شدید ۲ دستگاه خودرو سواری پژو در کیلومتر ۴۵ محور "نیکشهر به چابهار "بلافاصله گشت تصادفات پلیس راه جنوب به همراه نیرو‌های امدادی در محل حادثه حاضر شدند.

 

وی افزود: با حضور ماموران در صحنه مشخص شد، دو دستگاه سواری پژو ۴۰۵ به صورت رخ به رخ با یکدیگر برخورد کرده و یکی از دو خودرو براثر شدت تصادف دچار حریق شده است.

 

رئیس پلیس راه جنوب استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: متاسفانه در این حادثه دلخراش ۱۱ نفر از سرنشینان دو خودرو در دم فوت و ۳ نفر دیگر از سرنشینان مصدوم که توسط نیرو‌های امدادی به بیمارستان منتقل و براثر شدت جراحات وارده در مرکز درمانی فوت می‌کنند.

 

کول زاده ضمن اظهار تاسف از این حادثه دلخراش خاطر نشان کرد: بنابر اعلام نظر کارشناسان تصادفات پلیس راه، علت تامه این حادثه دلخراش تجاوز به چپ یکی از دوخودروی ۴۰۵ اعلام شده است.

 

وی در پایان با اشاره به دو طرفه بودن اکثر محور‌های مواصلاتی استان از شهروندان خواست: در هنگام تردد در این محور‌ها ضمن احترام به قوانین راهنمایی و رانندگی خصوصا شب‌ها با سرعت مطمئنه رانندگی کنند تا شاهد اینگونه حوادث تاسف بار و دلخراش نباشیم./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار